Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@07:34:59 GMT

جزئیات ایمن سازی بازار گل محلاتی در سه فاز

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۳۶۳۵۲

جزئیات ایمن سازی بازار گل محلاتی در سه فاز

معاون خدمات شهری منطقه ۱۴ در مورد سرانجام ایمن سازی بازار گل شهید محلاتی توضیحاتی را ارائه کرد.

علیرضا برزگر مرادی در گفت وگو با ایران اکونومیست،  در مورد وضعیت باغ گل محلاتی با بیان اینکه کمیته ساماندهی بازار گل محلاتی تشکیل شد، گفت: با  حضور مسوولان شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران و همچنین دبیر و رئیس شورای بازار گل محلاتی، نمایندگانی از آتش نشانی، اداره کل راه و شهرسازی و اداره کل حقوقی شهرداری، کمیته ساماندهی بازار گل محلاتی تشکیل شد تا در مورد ظرفیت‌ها ، چالشها، تامین ایمنی و در کل ساماندهی بازار گل محلاتی تصمیماتی اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بازار گل شهر محلاتی در منطقه ۱۴ از اولین پایگاه های گل و گیاه تهران است که در سالهای اخیر تراکم بالای جمیعت و مشکلات کسبه در این بازار منجر به ورود مسائل و مشکلاتی شده بود و می‌تواند موجب بروز حوادث غیرمترقبه شود، اظهار کرد: براین اساس قبل از سال ۱۴۰۱ و بعد از وقوع حادثه در باغ گل و مرگ دو نفر، فاز اول ساماندهی بنا به دستور دادستان تهران اجرایی شد که براین اساس یک دستورالعمل ۱۶ بندی توسط شهرداری و آتش نشانی تدوین و برای اجرا به باغ گل ابلاغ شد تا در آستانه نوروز ایمنی باغ گل تامین شود.

معاون خدمات شهری منطقه ۱۴ با بیان اینکه در آخر سال حجم زیادی از جمعیت برای خرید به باغ گل می آیند و باید ایمنی آنها تامین می شد، گفت: کسبه بخشی از این دستورالعمل را اجرا کرده و بخش دیگر که نیازمند کارهای زیرساختی بود هنوز بلاتکلیف مانده است.

برزگر مرادی با بیان اینکه در فاز دوم سازماندهی باغ گل، راه اندازی کمیته ساماندهی در دستور بود که این مهم با دستور دادستان تشکیل شد، تصریح کرد: در جلسه اول این کمیته وظایف همه سازمانها و شرکتهای دخیل مشخص شد و تمرکز ما ارتقای ایمنی باغ گل محلاتی است و به دنبال آن هستیم که به یک سطح قابل قبل و استانداری از ایمنی در باغ گل برسیم تا شهروندان با اطمینان خاطر در آنجا تردد کنند.

وی با بیان اینکه باغ گل ۲۵ هزار متر است که ۶۱۳ غرفه در آن فعال است، افزود: طبق دستور  دادستان کسبه باید یک شرکت تاسیس می کردند و کل غرفه داران می بایست در آن شرکت عضویت می داشتند؛ اما متاسفانه برخی از کسبه صد در صد همکاری نکرده و استاندارد سازی حداقلی باغ گل با کندی صورت می گیرد.

معاون خدمات شهری منطقه ۱۴ با اشاره به مشکلات مالیکتی در باغ گل محلاتی، گفت: در فاز سوم بحث مالکیت و بعد از آن جانمایی و ساخت بازار گل استاندارد پیش بینی شده که این مسئله در سطح بالاتر و از طریق دادستانی و اداره کل شهرسازی و شهرداری تهران باید پیگیری شود. این مسئله در سطح اختیارات منطقه نیست؛ اما ما در کمیته ساماندهی به دنبال افزایش ایمنی بازار باغ گل محلاتی در طول سال هستیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: شهرداری تهران ، باغ گل محلاتی ، بازار گل محلاتی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهرداری تهران بازار گل محلاتی بازار گل محلاتی کمیته ساماندهی منطقه ۱۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده‌های مالیاتی برای رام کردن اسب سرکش اجاره‌بها

فرارو- طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن سرانجام بعد از کش‌وقوس‌های فراوان در شورای نگهبان به تصویب رسید. دولت هدف خود را تقویت بازار خریدوفروش اعلام کرده و معافیت‌های مالیاتی و مشوق‌هایی را برای دستیابی به این هدف در دستور کار قرار داده است.

به گزارش فرارو؛ طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن در سال قبل در مجلس مطرح شد و در آخر با تلاش کمیسیون عمران مجلس و همکاری وزارت راه و شهرسازی به مرحله تدوین رسید. کارشناسان می‌گویند سقف قانونی مجاز برای افزایش سالانه اجاره‌بهای مسکن در شهر‌ها و استان‌های کشور بر مبنای نرخ تورم عمومی از جمله بخش‌های مهم این طرح است. بر این اساس، در شهر‌هایی که تورم عمومی سالانه در آن‌ها از ۳۰ درصد بیشتر است، وزارت راه و شهرسازی نسبت به تعیین سقف مجاز برای افزایش اجاره‌‌بها اقدام می‌کند که رشد مجاز بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد نرخ تورم است؛ بنابراین اگر فرض بگیریم نرخ تورم یک شهر ۵۰ درصد است، رشد مجاز اجاره در آن بین ۲۵ تا ۵۰ درصد تعیین خواهد شد.

تعیین سقف برای اجاره‌ بها؛ رکن مهم طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن

طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن برای تقویت بازار اجاره، معافیت‌های مالیاتی و مشوق‌های قانونی را برای موجران در نظر گرفته است. صاحب خانه‌هایی که سقف تعیین شده برای اجاره‌بها را رعایت کنند، آنطور که مشاور مسکن وزیر راه و شهرسازی گفته معافیت تبصره ۱۱ شامل حالشان خواهند شد. البته او از جزئیات این معافیت مالیاتی چیزی نگفته است.

تعیین سقف برای اجاره‌بها، مطلب جدیدی نیست و کارشناسان نسبت به آن واکنش‌های بعضا متفاوتی را در پیش گرفته‌اند. براساس گزارش‌های منتشر شده، برخی کارشناسان تعیین سقف مجاز برای اجاره ملک را عاملی می‌دانند که دیگر قیمت پِرت به مستاجران تحمیل نمی‌شود.

عده‌ دیگری می‌گویند اگر برای مثال سقف ۲۵ درصدی در بعضی از شهر‌ها تعیین شود، این افزایش به دیگر شهر‌ها هم سرایت می‌کند. همانطور که مشاهدات میدانی نشان می‌دهند که سقف اجاره‌بها عملا در سال‌های اخیر رعایت نشده و بالاتر از ۲۰ تا ۲۵ درصد بوده است.
بیت‌ا... ستاریان- کارشناس بازار مسکن هم تعیین سقف برای اجاره بها را نوعی فرافکنی خوانده و در این باره به خبرآنلاین گفته است: «این سیاست یک جنبه فرافکنی دارد و اصلا قابل اجرا نیست چراکه وارد معامله دو شخص حقیقی می‌شوید که به طور قانونی نباید دخالتی در آن صورت گیرد. از طرفی این سیاست محاکم را شلوغ می‌کند و هزاران دعاوی بر سر این سیاست ایجاد شده است.»

به همین دلیل در کنار این موضوع، اهل فن اصرار دارند که اگر هدف دولت بهبود شرایط بازار است، پس باید تمامی بخش‌های قانون اجرا شوند. نظارت بر بازار، شناسایی واحد‌های خالی، اخذ مالیات از مالکان واحد‌های خالی، ارائه مشوق‌های مالیاتی به مالکانی که سقف اجاره را رعایت می‌کنند، از جمله این موارد هستند.

طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن اگر قرار است به کمک مستاجران بیاید، علاوه بر تعیین سقف که شرط لازم برای کنترل بازار مسکن است، به قول کارشناسان باید الزامات دیگری را هم رعایت کند. یکی از کارشناسان در این بخش، مسکن عمومی را پیشنهاد می‌کند. این یعنی بخش عمومی باید وارد مسکن‌سازی شود تا مالک درصدی از خانه‌ها باشد و اینگونه به کنترل بازار مسکن کمک کند.

جزئیات طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن چه می‌گوید؟

طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن که قرار است به بخشی از مشکلات بازار اجاره، زمین و مسکن پایان دهد و اجاره‌نشینی را آسان کند، بر چه نقاط دیگری تاکید دارد.

طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن به دنبال تقویت بازار اجاره از طریق ارائه مشوق به موجران، استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها برای شناسایی خانه‌های خالی و هزینه این بخش از مالیات برای احیای بافت‌های فرسوده شهری و ساخت خانه‌های ارزان‌قیمت برای اشخاص بی‌بضاعت است.

طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن همچنین مواردی از قبیل الزام تمامی دستگاه‌های اجرایی برای ارائه رایگان اطلاعات مورد نیاز در سامانه ملی املاک و اسکان و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای درج نکردن اطلاعات در سامانه و خوداظهاری در سامانه ملی املاک و اسکان را مورد تاکید قرار داده است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، تقویت سامانه ملی املاک و اسکان جهت شناسایی خانه‌های خالی، همچنین تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان و درج معاملات در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و ضمانت اجرایی برای ثبت قرارداد‌ها از دیگر موارد این طرح است.

طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن برنامه‌ای هم برای حمایت مستاجران در نظر دارد و آن هم پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش آن با توجه به تورم در سال جدید است.

دیگر خبرها

  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • برنامه ویژه کمیته انضباطی برای ساماندهی سکوهای ورزشگاه‌ها
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • وعده‌های مالیاتی برای رام کردن اسب سرکش اجاره‌بها
  • فرمول جدید تعیین سقف اجاره‌بها
  • کف و سقف قیمت مسکن و اجاره تعیین می‌شود
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران